Cina rapida- noi seara nu mancam

Postat de Constelatialeu in Porc
18 Iun 2021 | 6223 vizualizari
Cina rapida- noi seara nu mancam

Nu-s eu mare fac paste, dar din cand in cand pregatesc pentru unii amatori de chestii cu paste. Si cum am pe stoc paste de la cei de la Gyermelyi ( cica m-au tras la sorti la un concurs, norocul meu ;)))))))))))))))))))))))), am facut niste carne de porc cu paste , la tigaie.Mancabile si satioase...noi seara nu mancam..

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc proaspata
  • 125 g paste cu 8 oua de la Gyermelyi
  • 250-260 g pasta de rosii
  • cca 20-30 ml ulei de masline
  • 1 lingura cu delikat home made
  • sare
  • piper colorat
  • usturoi crud din gradina ( supravietuieste eroic ploii care nu se mai termina)
  • cimbru uscat
  • busuioc verde

Mod de preparare

Mai intai mi-am pregatit ingredientele si am pus la fiert apa pentru paste, intr-o oala inalta cu cca 2 l apa si 1 lingurita de sare. Am taiat pulpa de porc in cubulete mici, am curatat usturoiul si l-am tocat mai marunt. Am pus la incins o tigaie am adaugat uleiul si bucatelele de carne,lingura de delikat,  am lasat sa se caleasca la foc iute cca 15 min,am potrivit de sare si piper apoi am adaugat usturoiul , dupa 10 min am adaugat pasta de tomate si pastele fierte. Am micsorat focul si am lasat sa mai fiarba cca 10 min. La final am adaugat cimbru uscat si busuioc pentru decor. Gata asta a fost tot, sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina rapida- noi seara nu mancam" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Postat de panacris

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile,...

Citeste continuarea

Piept de porc cu varza

Postat de Constelatialeu

Piept de porc cu varza

Taiem varza murata si o trecem de cateva ori prin jet de apa, o stoarcem bine si-o punem intr-un castron. Taiem si varza cruda si-o frecam cu putina sare si apoi o stoarcem, o punem peste varza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2021, 21:31
Yamyyy! Și eu tot ceva cu paste am făcut azi! Telepatie!
la 18.06.2021, 21:52
la 18.06.2021, 22:20
la 18.06.2021, 22:32
la 18.06.2021, 23:15
Bune!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking