Cina rapida- noi seara nu mancam

Postat de Constelatialeu in Porc
18 Iun 2021 | 6290 vizualizari
Cina rapida- noi seara nu mancam

Nu-s eu mare fac paste, dar din cand in cand pregatesc pentru unii amatori de chestii cu paste. Si cum am pe stoc paste de la cei de la Gyermelyi ( cica m-au tras la sorti la un concurs, norocul meu ;)))))))))))))))))))))))), am facut niste carne de porc cu paste , la tigaie.Mancabile si satioase...noi seara nu mancam..

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc proaspata
  • 125 g paste cu 8 oua de la Gyermelyi
  • 250-260 g pasta de rosii
  • cca 20-30 ml ulei de masline
  • 1 lingura cu delikat home made
  • sare
  • piper colorat
  • usturoi crud din gradina ( supravietuieste eroic ploii care nu se mai termina)
  • cimbru uscat
  • busuioc verde

Mod de preparare

Mai intai mi-am pregatit ingredientele si am pus la fiert apa pentru paste, intr-o oala inalta cu cca 2 l apa si 1 lingurita de sare. Am taiat pulpa de porc in cubulete mici, am curatat usturoiul si l-am tocat mai marunt. Am pus la incins o tigaie am adaugat uleiul si bucatelele de carne,lingura de delikat,  am lasat sa se caleasca la foc iute cca 15 min,am potrivit de sare si piper apoi am adaugat usturoiul , dupa 10 min am adaugat pasta de tomate si pastele fierte. Am micsorat focul si am lasat sa mai fiarba cca 10 min. La final am adaugat cimbru uscat si busuioc pentru decor. Gata asta a fost tot, sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina rapida- noi seara nu mancam" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Friptura de Craciun la tava

Postat de MotanLaOale

Friptura de Craciun la tava

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna apa in...

Citeste continuarea

Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Postat de Dya

Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei. Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2021, 21:31
Yamyyy! Și eu tot ceva cu paste am făcut azi! Telepatie!
la 18.06.2021, 21:52
la 18.06.2021, 22:20
la 18.06.2021, 22:32
la 18.06.2021, 23:15
Bune!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking