Ciocanele imbracate in bacon si garnitura de orez cu legume

Postat de Constelatialeu in Pui
21 Ian 2015 | 22472 vizualizari
Ciocanele imbracate in bacon si garnitura de orez cu legume

Din categoria, ce mai mancam,dar sa mai schimbam un pic aspectul si gustul.....

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui
  • 20 feli de bacon
  • catei de usturoi
  • condimente de pui Kotanyi
  • ulei de masline
  • 1 pahar de orez prefiert
  • 2 cuburi maggi gust de gaina
  • 200 g legume -morcov,fasole ferde,mazare,pastarnac
  • 1 ardei capia rosu
  • 6 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Curatam ciocanele si le spalam bine.Le punem la fiert cu cca 2 l apa si 2 cuburi de maggi. Lasam sa fiarba cca 20 min. Scoatem ciocanelele pe o farfurie si le lasam sa se raceasca putin. Apoi tavalim ciocanelele prin condimente si infasuram in bacon fiecare ciocanel, folosim o scobitoare sa fixam baconul. Dupa ce am infasurat toate ciocanelele le asezam in tigaia dry cooker, impanam cu catei de usturoi si turnam 1/2 pahar de supa.

Apoi ne ocupam de orez. Intr-un vas de yena punem orezul si turnam 3 pahare (acelasi pahar cu care am masurat orezul) de supa. Bagam vasul la cuptor si ne apucam sa calim legumele, dupa ce am taiat si ceapa si ardeiul. Calim cca 10 min legumele apoi le adaugam peste orez, lasam la cuptor pana supa este absorbita in totalitate. Cat sta la cuptor orezul, adaugam peste pulpe un pic de ulei de masline, asezam tigaia pe foc, punem capacul si lasam la foc mic pana e gata orezul. Scoatem orezul din cuptor, dam focul mai tare si bagam tihaia cu ciocanele cca 10 min, cat sa se rumeneasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele imbracate in bacon si garnitura de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Retete similare

Copanele si aripioare de pui crocante

Postat de Dya

Copanele si aripioare de pui crocante

Spargem cele doua oua intr-un bol, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor cu o furculita. Trecem aripioarele si copanelele prin oul batut si apoi prin malai. Le asezam intr-o...

Citeste continuarea

Tocanita mamei

Postat de ianculubita

Tocanita mamei

Puiul curatat,portionat,spalat,uscat,se rumeneste putin in ulei apoi se scoate pe o farfurie;in uleiul ramas se pun ceapa tocata marunt,morcovul,si telina rase,1cana cu apa si se lasa la fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2015, 20:44
Te-ai dat pe copănele))Aici ai de ros
la 21.01.2015, 20:44
bune
la 21.01.2015, 20:46
Buni,azi 3 oase ,ca simandicosii mi nu rod oasele...
la 21.01.2015, 20:49
Chiar bine arata!
la 21.01.2015, 20:50
Super si eu vreau sa fac asa cu bacon

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking