Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

Postat de cristi2 in Dulciuri
19 Feb 2012 | 4056 vizualizari
Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

Ingrediente

  • 500g lapte praf Raraul,
  • 500g zahar tos,
  • un pachet de unt,
  • 100g apa,
  • 4 linguri cacao amara,
  • visine insiropate Fabbri,
  • optional 1 sticluta esenta rom

 

Mod de preparare

Intr-o craticioara se pune apa si zaharul.Se fierbe la foc mic pana incepe sa clocoteasca apoi se adauga untul amestecand continuu pana se omogenizeaza.Se ia craticioara de pe foc si se adauga laptele praf cernut ,cacaoa,esenta(optional)amestecand cu mixerul pentru a elimina eventuale cocoloase.Se scurg visinele din sirop si se adauga jumate din ele in compozitie amestecand usor cu o lingura de lemn.Se tapeteaza o tava cu unt si lapte praf si se intinde compozitia.La final se orneaza cu visinele ramase dupa placere.Se lasa la rece cca.24 de ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura insiropata cu ciocolata si crema de mascarpone

Postat de caroline

Desert prajitura insiropata cu ciocolata si crema de mascarpone

Incepem prin a pregati blatul . Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam in continuare. Adaugam apoi galbenusurile...

Citeste continuarea

Cozonac evantai cu mere

Postat de mitinita

Cozonac evantai cu mere

Preparam maia din apa, drojdie si cele 50 de gr de zahar. Lasam deoparte 5 minute, apoi adaugam faina, untul, laptele, ouale si extractul de vanilie. Framantam un aluat (va fi putin lipicios),...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2012, 13:39
Bun veniiiiiit!!!
Covor rosu va pun mai tarziu))
Pan' atunci astept ciocolata .
la 19.02.2012, 13:49
frate de Gaby,faci dulciuri bune ...bine ai venit
la 19.02.2012, 13:55
bine ai venit....buna ciocolata ta tocmai am terminat si eu de facut o ciocolata dar e total diversa,acum sper sa imi iasa
la 19.02.2012, 14:01
nevasta-mea sa traiasca !!!!
la 19.02.2012, 14:01
)))))))))

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking