Ciolan cu varza a la Bierhaus67

Postat de Bucataras in Porc
13 Sep 2014 | 4171 vizualizari
Ciolan cu varza a la Bierhaus67

Reteta germana ”Ciolan de porc la cuptor cu varza” a fost oferita şi preparata de Bierhaus67 şi poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Soldat Iancu Nicolae, nr. 67.

Ingrediente

  • 1 Ciolan de porc (marime medie)
  • sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Coriandru
  • Enibahar
  • rozmarin
  • 150 ml. ulei Arpis
  • vin
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1 kg varza calita – pentru servire

Mod de preparare

Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/ sau apa şi putin ulei Arpis;  se lasa la rece, timp de 24 ore.

 Se introduce la cuptor, intr-o cratita termorezistenta Dekassa, impreuna cu sosul marinat;

 Se adauga 2 crengute de rozmarin şi se da la cuptor pentru 2 ore, la 130 g.

 Mod de servire

Se serveşte cu varza calita, vezi aici reteta: http://www.bucataras.ro/retete/varza-calita-58970.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan cu varza a la Bierhaus67" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Costite de porc lipicioase

Postat de CameliaComan

Costite de porc lipicioase

Pentru inceput am sarat si piperat bucatile de costita.Am luat o tava de copt si am uns-o cu cele 3 linguri de ulei de masline.Punem tava direct pe ochiul de la aragaz si lasam sa se incinga iar...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc, la tava

Postat de Ina

Muschiulet de porc, la tava

Asezam muschiuletii intregi in tava de copt si-i stropim cu ulei de masline.  Preparam baitul amestecand ingredientele intr-un castronel. Cu emulsia obtinuta ungem muschiuletii pe toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2014, 09:08
o bunatate
la 13.09.2014, 09:11
la 13.09.2014, 09:18
foarte bun, l-am degustat chiar la ei acasa
la 13.09.2014, 09:49
Aici e de mine...
la 13.09.2014, 10:03
vai de mine ,ce`i aici

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking