Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
22 Apr 2015 | 3858 vizualizari
Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles

Doua aripi frumoase si cateva verzisoare sunt suficiente sa prepari o ciorba delicioasa .

Ingrediente

  • 300 gr varza de Bruxelles
  • 2 aripi gaina -de casa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 1 cartof mare
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 pahar suc rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 tija marar uscat
  • sare
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -optional

Mod de preparare

Curatati si spalati aripile. Daca doriti sa le serviti la fiecare farfurie taiati-le in doua .

Curatati si spalati legumele .

Puneti la fiert in doi litrii de apa aripile, morcovii taiati rondele, telina taiata bucati, ceapa intreaga, sare, foi de dafin, piper, mararul uscat si pasta de ardei.

Eu am folosit oala sub presiune. Dupa 20 minute am luat oala de pe foc si respectand regulile am deschis si am adugat cartofii si verzisoarele de Bruxelles taiate in doua.

Am lasat sa fiarba impreuna maximum 10 minute si am adugat sucul de rosii.

Cine doreste mai acrisoara ciorba poate folosi zeama de lamaie.

Am inviorat ciorba la servire cu codite de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba taraneasca de iunie

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de iunie

Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele. Cartofii si...

Citeste continuarea

Luscos cu carne de rata

Postat de mihaelar63

Luscos cu carne de rata

Ceapa se taie marunt, morcovul se taie rondele. Legumele se soteaza usor in untura de rata. Varza se marunteste si se pune in oala peste legumele sotate. Adaugati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2015, 11:28
vin la masa
la 22.04.2015, 11:30
buna ciorba mai faci
la 22.04.2015, 11:31
Te astept Roxana
la 22.04.2015, 11:36
vin si tie!
la 22.04.2015, 11:38
Multumesc Catalina . De asta sunt sigura ca-mi iese

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking