Ciorba cu broccoli si carnat de casa

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
27 Mai 2017 | 4851 vizualizari
Ciorba cu broccoli si carnat de casa

 Buna ciorba a mai iesit cu carnaciorul de casa care nu era foarte afumat , doar bine uscat.

Ingrediente

  • 500 gr broccoli [congelat ]
  • 200 gr carnat de casa, uscat
  • 3 cartofi noi
  • 2 morcovi noi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei iute verde
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -pentru acrit
  • smantana sau iaurt pentru servit
  • sare

Mod de preparare

  1. Spalati si curatati legumele.
  2. Se taie morcovul rondele [ eu l-am taiat cu ajutorul cutitului ondulat ].
  3. Ardeiul se taie patrate. Cartoful se taie cuburi.
  4. Taiati rondele carnatul, ardeiul iute si coditele de ceapa verde.
  5. Se pun la fiert in 2 l apa, morcovul si ceapa intreaga, curatata. Sarati.
  6. In momentul in care morcovul este pe jumatate fiert, se adauga cartoful si ardeiul kapia.
  7. Cand legumele din supa sunt fierte, se pun rondelele de carnat, ardei iute, buchetele de broccoli si se lasa sa mai dea un clocot [ aproximativ 10 minute la foc mic ].
  8. Ceapa intreaga se scoate din zeama si se arunca.
  9. Acriti ciorba cu zeama de lamaie. Gustati si, daca mai este nevoie, acriti sau sarati.
  10. Serviti ciorba cu smantana si ceapa verde.
  11. Este foarte gustoasa si fara adaugarea de smantana sau iaurt.

                        Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu broccoli si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Borș cu rădăcinoase și rasol de vită

Postat de panacris

Borș cu rădăcinoase și rasol de vită

Carnea se taie cubulețe , se așează în interiorul vasului. Se conectează aparatul Multicooker la sursă de curent, se apasă butonul MENU, se selectează FRY, se setează timpul prin...

Citeste continuarea

Ciorba de vacuta

Postat de simona72

Ciorba de vacuta

Spalam bine carnea,a mea a vut si putin os, am taiat oasele separat si le-am lasat cu putina carne, iar restul de carne am taiat-o bucati. Am pus carnea la fiert cu apa in oala pt ciorba, iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2017, 06:28
O ciorbiță foarte consistentă...!
la 27.05.2017, 06:35
ce-mi place!
la 27.05.2017, 07:00
Yammi!
la 27.05.2017, 07:29
Buna ciorbita!
la 27.05.2017, 08:16

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking