Ciorba cu broccoli si carnat de casa

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
27 Mai 2017 | 4852 vizualizari
Ciorba cu broccoli si carnat de casa

 Buna ciorba a mai iesit cu carnaciorul de casa care nu era foarte afumat , doar bine uscat.

Ingrediente

  • 500 gr broccoli [congelat ]
  • 200 gr carnat de casa, uscat
  • 3 cartofi noi
  • 2 morcovi noi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei iute verde
  • codite de ceapa verde
  • zeama lamaie -pentru acrit
  • smantana sau iaurt pentru servit
  • sare

Mod de preparare

  1. Spalati si curatati legumele.
  2. Se taie morcovul rondele [ eu l-am taiat cu ajutorul cutitului ondulat ].
  3. Ardeiul se taie patrate. Cartoful se taie cuburi.
  4. Taiati rondele carnatul, ardeiul iute si coditele de ceapa verde.
  5. Se pun la fiert in 2 l apa, morcovul si ceapa intreaga, curatata. Sarati.
  6. In momentul in care morcovul este pe jumatate fiert, se adauga cartoful si ardeiul kapia.
  7. Cand legumele din supa sunt fierte, se pun rondelele de carnat, ardei iute, buchetele de broccoli si se lasa sa mai dea un clocot [ aproximativ 10 minute la foc mic ].
  8. Ceapa intreaga se scoate din zeama si se arunca.
  9. Acriti ciorba cu zeama de lamaie. Gustati si, daca mai este nevoie, acriti sau sarati.
  10. Serviti ciorba cu smantana si ceapa verde.
  11. Este foarte gustoasa si fara adaugarea de smantana sau iaurt.

                        Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu broccoli si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Luscos ardelenesc

Postat de Pungasa_Rogue

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi.  Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de pe deasupra, care se formeaza de la carne.  Ceapa...

Citeste continuarea

Ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza

Postat de merisor67

Ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza

Oasele de porc, portionate in bucati mai mici, se pun la fiert in apa clocotita cu sare, pentru 5-6 minute de cum ating punctul de fierbere, apoi se scurge apa si se clatesc oasele si vasul bine,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2017, 06:28
O ciorbiță foarte consistentă...!
la 27.05.2017, 06:35
ce-mi place!
la 27.05.2017, 07:00
Yammi!
la 27.05.2017, 07:29
Buna ciorbita!
la 27.05.2017, 08:16

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking