Ingrediente
- 500 gr muschi de porc
- 3 cartofi potriviti
- 3 morcovi
- 1 ceapa mare
- 1/2 telina
- 2 ardei
- 100 gr orez
- 1 litru bors
- optional 150 gr smantana
- 1 legatura leustean
- sare
Mod de preparare
- punem 3 litri de apa la fiert intr-o oala cu capac
- curatam legumele, le spalam si le tocam marunt
- spalam carnea si o taiem cubulete mici
- cand apa clocoteste punem legumele tocate, mai putin cartofii, lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam carnea si cartofii
- cand carnea este aproape fiarta adaugam orezul si mai lasam 5-10 minute sa fiarba
- separat punem la fiert borsul, iar cand acesta a fiert se adauga in el leusteanul tocat marunt si sare- vreo 2 linguri si apoi se adauga in ciorba
- cine doreste poate sa adauge si smantana in ciorba si se mai lasa la fiert 5 minute (eu nu am pus smantana in ciorba pt ca sotul meu a dorit ciorba fara smantana...)
Si gata ciorbica....!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|