Ciorba cu coasta afumata si ou batut

Postat de roxanabucataras in Ciorbe
16 Oct 2011 | 21587 vizualizari
Ciorba cu coasta afumata si ou batut

Ingrediente

  • costita afumata de porc - 12 buc.
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov albitura (telina, pastarnac)
  • 2 cartofi
  • orez
  • 1 rosie
  • 1 lingura de bulion/pasta tomate
  • ulei
  • sare
  • bors
  • 2 oua
  • patrunjel  

Mod de preparare

Pun apa rece la fiert, intr-o oala, cu putin ulei si sare. Intre timp spal costita afumata (eu am folosit costita afumata de la mine de acasa, din aia pusa la untura) si toc legumele. Cand apa a dat in clocot adaug costita si iau spuma bine cand apare. Las sa fiarba cateva clocote si adaug legumele. Aleg orezul, il spal in cateva ape si-l pun peste legume si costita. Cat fierbe orezul, toc cubulete mici o rosie si impreuna cu o lingura de bulion si foarte putin ulei le pun intr-un castron pe foc mic sa se caleasca putin, dupa care le adaug in ciorba. Pun bors dupa gust, las sa fiarba cateva minute timp in care bat bine 2 oua. Le pun in ciorba mestecand usor sa se imprastie. Las sa mai fiarba 5 minute si dupa ce opresc focul adaug patrunjelul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coasta afumata si ou batut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba cu coasta afumata si lapte batut

Postat de madi_marin

Ciorba cu coasta afumata si lapte batut

Coasta se portioneaza si se pune la fiert. Ceapa se toaca amrunt, morcovii si telina se dau pe razatoare, apoi se pun toate la calit in putin ulei. Apoi se adauga peste carnita si se lasa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2011, 22:09
Roxana, bine ai venit in rindul bucatarasilor, locul unde toata lumea este cu zimbetul pe buze, iar vorba buna este la putere
la 16.10.2011, 22:25
da daaaaaaa bun venit
eu sunt responsabila doar cu ...voia buna,ca nu prea stiu sa gatesc
la 17.10.2011, 10:30
Bun venit si la cat mai multe retete si momente minunate aici cu noi
la 17.10.2011, 15:50
Bine ai venit! Buna reteta!
la 17.10.2011, 16:24
uaaaaaaaa ce bucurie!! sunt pe prima paginaaaa
mi-ati si scris, nu pot sa cred
multumesc pt urari
o sa mai pun retete
va pup

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking