Ciorba cu iz american

Postat de crinutz in Ciorbe
3 Noi 2010 | 4472 vizualizari
Ciorba cu iz american

o ciorba delicioasa cu iz american datorita gustului de chili special adus din America

Ingrediente

  • un pui de 1 kg
  • o vanata
  • un morcov potrivit
  • 2 cepe
  • un ou
  • cimbru
  • piper boabe
  • chilli
  • fidea
  • un ardei gras
  • 2 litri apa
  • 150 ml bors
  • 150 ml bulion
  • 2 cartofi
  • sare
  • condiment cu gust de gaina
  • paste
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare circa 20 minute.

separat se caleste in ulei ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul gras taiat fasii si vanata taiata rondele.se lasa circa 5 minute cat sa le patrunda uleiul,se adauga bulionul ,cimbru,piperul boabe si o lingurita chili.

se mai lasa 5 minute la calit dupa care se rastoarna in oala unde fierbe carnea de pui.

se adauga si cartoful taiat cubulete si fideaua.aproape de final se adauga un cubulet de condimente cu gust de gaina(asta daca puiul nu este de tara) si se lasa la fiert 

se toarna si borsul si se mai lasa sa fiarba circa 10 minute, dupa care se opreste si se drege cu ou .

se presara patrunjel proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu iz american" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Borș de pipoțele și inimioare de pui

Postat de panacris

Borș de pipoțele și inimioare de pui

Măruntaiele de pui se fierb în apă rece, cu puțină sare, o foaie de dafin și o boabă de enibahar, cca. 30 de minute la foc mediu, semiacoperit. Ceapa, cartofii și zarzavaturile se...

Citeste continuarea

Luscos ardelenesc

Postat de Pungasa_Rogue

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi.  Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele de cimbru uscat. Se ia spuma de pe deasupra, care se formeaza de la carne.  Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.11.2010, 22:29
Buna,ai pus masa ca eu am ajuns
la 04.11.2010, 12:14
Pastreaza-mi si mie 2 portii
la 04.11.2010, 13:21
IMI PLACE!!! FOARTE TARE MES-EN -PLACE-UL
la 05.11.2010, 01:02

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking