Ciorba cu perisoare

Postat de deyutzky in Ciorbe
5 Sep 2011 | 4644 vizualizari
Ciorba cu perisoare

Ingrediente

  • Pt perisoare:
  • 500 gr carne tocata
  • 1 mana de orez
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • Pt ciorba:
  • 1 ceapa
  • jum de dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • conopida
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 500 ml bors
  • delikat
  • sare
  • marar
  • patrunjel
  • 1 mana de orez

Mod de preparare

Carnea o amestecam cu orezul, ouale, sarea si piperul pana se formeaza o pasta. Formam perisoarele in mana si le punem pe un fund de lemn.

Legumele le taiem in cubulete mici, conopida o rupem buchetele.Punem toate legumele la fiert cu putina sare si delikat iar cand apa fierbe adaugam orezul ramas.

In timp ce ciorba clocoteste dam la foc mic si adaugam perisoarele una cate una.

Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata adaugam borsul si mai adaugam sare si delikat cat mai este nevoie. Mai lasam la foc mic inca cateva minute iar la sfarsit punem mararul si patrunjelul.

Pofta buna:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Postat de privatelaura

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de perisoare cu smantana. Mai intai, am tocat pieptul de pasare (al meu a fost mare, aproximativ 800 gr). Carnea tocata am condimentat-o cu sare, am...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

Postat de AdrianUdrea

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

Se incepe cu prepararea supei. Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga legumele curatate si tocate.  Intre timp se pregateste compozitia pentru perisoare. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2011, 23:53
la 06.09.2011, 07:43
bun
la 06.09.2011, 09:15
la 06.09.2011, 09:57
am gustat si e buna buna
la 06.09.2011, 10:35
va multumesc fetelor

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking