Ciorba cu perisoare de peste

Postat de ramo_cata in Ciorbe
13 Noi 2009 | 4729 vizualizari
Ciorba cu perisoare de peste

Ingrediente

  •  2 bucati file de crap ,cred ca in jur de 350-400 g
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • telina
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • bulion de rosii
  • orez
  • maghiran,busuioc,telina verde,oregano
  • sare,sare de lamaie

Mod de preparare

Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:).

am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai micutz...am adaugat un ou si 2 linguri de faina,maghiran si sare dupa gust.

cand legumele sunt aproape fierte am adaugat perisoarele.le-am lasat cateva clocote si am adaugat si bulionul.am adaugat sare ,sare de lamaie(dupa gust) si le-am mai lasat cateva clocote.am adaugat verdeata si le-am mai lasat cateva clocote.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors cu perisoare de somon

Postat de privatelaura

Bors cu perisoare de somon

Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele il spalam si il curatam de piele si eventuale oase, apoi il tocam rapid la...

Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de peste si usturoi

Postat de ANCA

Ciorba cu perisoare de peste si usturoi

Se foloseste orice peste de apa dulce, chiar mai multe feluri. De data asta am avut babusca. Se curata si se fileteaza pestele,  apoi se toaca la robot sau masina de tocat carne. Pestele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.11.2009, 18:57
la 13.11.2009, 20:23
NU AM MANCAT NICIODATA ...dar cred ca e f buna
la 14.11.2009, 00:05
luminita nici eu nu prea am facut pentru noi,ii faceam baietelului meu cand avea abia 1 anisor,o portie mica mica cat sa manance el si uite ca am zis sa incerc si pentru noi si a fost tare buna...ar fi si mai buna daca ai avea si cozi,cap de peste ca sa le fierbi in ciorbitza sa aiba mai mult gust de peste..
la 15.11.2009, 18:41
Nici eu nu am mancat niciodata ciorba cu perisoare de peste, dar imi place foarte mult ciorba de peste, deci si asta trebuie sa fie foarte buna si daca mai era si acrita cu zeama de varza iti faceam o vizita....
la 15.11.2009, 19:07
mda dar din pacate nu am avut nici zeama de varza si nici bors...am pus sare de lamaie din lipsa de alta acritura

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking