Ciorba cu perisoare de peste

Postat de vero_closca in Supe/Ciorbe
13 Apr 2010 | 11422 vizualizari
Ciorba cu perisoare de peste

Ingrediente

  • 500g file de peste(babusca,salau,fitofag,etc...)
  • 1 ardei
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 3 felii de paine
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 500 ml bors
  • 1,5 l supa de peste sau de legume
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel

 

Mod de preparare

Zarzavatul si legumele se curata,se spala si se dau pe razatoarea mare sau se taie cubulete si se calesc in ulei 2-3 minute. Se sting cu supa de peste sau de legume si se lasa sa fiarba la foc mic pana se pregatesc perisoarele.

Fileurile de peste se dau prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata si stoarsa bine apoi se amesteca cu o ceapa rasa fin,oul,faina,piperul,sare,patrunjelul tocat marunt si se amesteca bine. Se formeaza perisoarele si se pun in oala cu zarzavat. Se fierb pe foc mic. Se adauga si rosiile decojite si date pe razatoare,borsul fiert separat si se lasa pe foc inca 10-15 minute.

Se serveste fierbinte cu leustean taiat fin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors cu perisoare de somon

Postat de privatelaura

Bors cu perisoare de somon

Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele il spalam si il curatam de piele si eventuale oase, apoi il tocam rapid la...

Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de peste si usturoi

Postat de ANCA

Ciorba cu perisoare de peste si usturoi

Se foloseste orice peste de apa dulce, chiar mai multe feluri. De data asta am avut babusca. Se curata si se fileteaza pestele,  apoi se toaca la robot sau masina de tocat carne. Pestele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2010, 17:13
ce bine arata si ce pofta mi+ai facuuuut..... niciodata nu am facut perisoare de peste, am mancat ciorba cu peste bucati doar.....
la 13.04.2010, 17:29
nici eu n-am mai facut. Sunt chiar curioasa cum iese
la 13.04.2010, 19:01
delicioasa iese...si e buna si pt bebei.nu mai duci grija oaselor!
la 13.04.2010, 19:04
chiar pt bebei e f buna, eu nu cred k mi-ar place dar pe pitic sigur il pacalesc
la 13.04.2010, 22:04
nici nu e asa sigur ca nu ti-ar place ca sunt foarte bune , mie imi place mmmm

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking