Ciorba cu urzicute si peste

Postat de rocsi_1612 in Supe/Ciorbe
19 Apr 2010 | 4000 vizualizari
Ciorba cu urzicute si peste

Daca va plac urzicile si pestele e posibil sa va placa si ciorba asta...eu am facut-o pentru mama ca eu nu mananc nici urzici nici peste...mama a zis ca e delicioasa...

Ingrediente

  • urzici
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • 1 conserva peste in sos tomat
  • piper
  • vegeta
  • bors pentru acrit
  • si apa

Mod de preparare

Urzicile se curata si se spala bine in multe ape.

ceapa se curata ,se spala si se toaca marunt.

morcovul se curata ,se spala si se da pe razatoarea mare.

cartofii se curata,se spala si se taie cuburi mai mari.

rosia se curata de pielita si se taie cuburi.

intr-o oala nu prea mare(4,5,6 litri) se pune cam pe 3 sferturi cu apa si se pun toate legumele de mai sus.(urzicile eu le-am pus intregi dar daca vreti le puteti toca).

le lasati sa fiarba 15-20 de minute apoi adaugati conserva in sos tomat(bucatile de peste le taiati cubulete).

mai lasati sa fiarba putin pana legumele sunt fierte .se adauga vegeta si piper dupa gust si se acreste cu bors.

se mai dau cateva clocote si se pune patrunjel verde, tocat,inchideti aragazul si acoperiti cu un capac oala .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu urzicute si peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Postat de mihaelar63

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Supa clara de pui se da in clocot. Zarzavaturile se feliaza si se reintroduc in zeama. Se pune la fiert foaia de dafin, mararul si cimbrul. Rosiile se incresteaza, se...

Citeste continuarea

Zama de fasole verde cu afumatura proaspata

Postat de mihaelar63

Zama de fasole verde cu afumatura proaspata

Se spala carnea cu os bine cu apa calduta si se pune la fiert in 2 litri de apa . Nu sarati , carnea afumata este sarata suficent . Daca mai este nevoie dregeti gustul la sfarsit ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2010, 18:31
uite si ciudatenia : arata bine... dar nah, noi nu papam
la 19.04.2010, 18:35
nu papam ca au prea mult fier urziciel...pai eu asa sunt ce e sanatos nu imi place..dar mama zice k e tare buna
la 19.04.2010, 21:47
Cred ca e excelenta combinatia
la 20.04.2010, 17:41
arat foarte bine stiu ca bunica ne facea dar in loc de peste punea orez,era grozava,5 furuclite
la 21.03.2013, 08:45
O idee interesanta!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking