Ciorba cu rasol de vita

Postat de Dya in Ciorbe
22 Aug 2013 | 27982 vizualizari
Ciorba cu rasol de vita

Ingrediente

  • 1 kg rasol de vita
  • 1 l bors de putina
  • 2 cartofi mari
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • o bucata de telina
  • 2-3 rosii
  • o cana cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, cimbru
  • verdeturi: loboda, leustean, patrunjel
  • optional: ardei iute si smantana pentru servit

Mod de preparare

Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite ca marime si o punem la fiert in apa rece, impreuna cu osul, adunand spuma formata. In timp ce fierbe carnea, tocam legumele dupa bunul plac si le calim in putin ulei.

Le adaugam in ciorba, iar cand carnea a fiert suficient, punem si cartofii taiati cuburi si lasam pe foc cam 20 de minute.  Potrivim de gust cu sare si putin cimbru, adaugam sucul de rosii si borsul si lasam sa mai fiarba cat sa dea intr-un clocot-doua. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu rasol de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de rasol de vita, acrita cu varza murata

Postat de RODIMUR

Ciorba de rasol de vita, acrita cu varza murata

Rasolul se curăță de pielițe, se spală bine, ca să nu mai rămână așchii de oase și se pune la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se adună și...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare a la grec

Postat de licurici_lra

Ciorba de perisoare a la grec

Rasolul de vita se pune la fiert in 5 litri de apa si sare, in jur de 2-3 ore.  Intre timp, se pregatesc legumele si perisoarele. Orezul se lasa la inmuiat in apa, 10 min. Morcovul...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 22.08.2013, 10:19
buna
la 22.08.2013, 10:20
imi place
la 22.08.2013, 10:21
Va multumesc!
la 22.08.2013, 10:23
place
la 22.08.2013, 10:23
ce buna trebuie sa fie,

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking