Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
6 Apr 2020 | 3243 vizualizari
Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker

 Pentru ca mi-am ,,rezolvat " plita electrica, o perioada a trebuit sa gatesc la Multicookerul Philips. Ce bine ca -l am. Multumesc Bucatrasului. Daca a sughitat, l-am pomenit zilnic. Si numai de bine!!!  

Ingrediente

  • 1 varza acra mica
  • 7-8 bucati virsli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina verde apio
  • 1 ardei rosu kapia
  • 1 tija marar uscat
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri orez
  • 1 pahar smantana
  • codite de ceapa verde

Mod de preparare

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Varza acra se taie fideluta .
  3. Se taie marunt ceapa si se aie cuburi ardeiul kapia , morcovul si telina verde .
  4. Se seteaza Multicooker-ulpe functia fry.
  5. Sotati in putin ulei legumele .Adugati carnaciorii taiati rondele .
  6. Turnati doi litrii de apa si comutati pe functia boil .
  7. Sarati usor si adugati varza acra si orezul .
  8. Ciorba se prepara foarte repede . Dureaza doar cat se patrunde usor morcovul .
  9.  Capacul Multicooker-ului trebuie sa fie ridicat intimpul operatiunii de fierbere pentruca se acumuleaza rapid aburi si daca capacul este pus veti fi avertizat prin semnale sonore repetate .
  10. Dupa oprire  diluati smantana cu zeama calda si o adugati in oala .
  11. La servire presarati in ciorba , codite de cceapa verde pentru prospetime .

       Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu varza acra si cu virsli, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Postat de mihaelar63

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Supa clara de pui se da in clocot. Zarzavaturile se feliaza si se reintroduc in zeama. Se pune la fiert foaia de dafin, mararul si cimbrul. Rosiile se incresteaza, se...

Citeste continuarea

Ciorba de pleurotus

Postat de panacris

Ciorba de pleurotus

Se spală și curăță toate zarzavaturile și legumele, apoi se toacă cubulețe, cât de cât uniforme. Într-un vas se pun zarzavaturile împreună cu uleiul și un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2020, 21:27
la 06.04.2020, 21:35
la 06.04.2020, 21:41
la 06.04.2020, 21:59
la 06.04.2020, 22:28
Ce apetisanta este!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking