Ciorba de broccoli pe os de curcan

Postat de adasev12 in Ciorbe
19 Mar 2011 | 4692 vizualizari
Ciorba de broccoli pe os de curcan

fiindca nu ma omor dupa broccoli, dar stiu ca e f bun...m-am gandit sa-l combin intr-o ciorbita pe care de obicei o fac cu conopida, si-mi place foarte mult....cu broccoli a avut un gust putin diferit, dar a fost buna, si , surpriza.....a mancat si sotul meu...mare minune!!! ca el nu prea papa ciorbita cu smantana , iar broccoli....

Ingrediente

  • un os de curcan ramas de la pulpa( dar cu ceva carnita pe el)
  • un buchetel de broccoli
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 fire de telina
  • 2 morcovi
  • smantana
  • sare, piper,vegeta patrunjel

Mod de preparare

am pus osul la fiert si l-am spumat bine, apoi am adaugat ceapa intreaga si telina si sare si am lasat sa fiarba ....

cu 10 min inainte de a fi gata am scos ceapa si telina din ciorba, am adaugat morcovii taiati rondele si am lasat iar la fiert.

la sfarsit  am scos carnea pe o farfurie apoi am pus si broccoli desfacut in buchetele mici,

am lasat la foc mic, am adaugat smantana frecata cu o lg-ita de faina si niste piper si am turnat peste ciorba...

am lasat 5 min ( broccoli era oparit dinainte, si nu necesita mai mult timp de fierbere), si am stins focul.

am mai potrivit gustul cu vegeta...mie imi place sa o folosesc la mancaruri, ca-i da un gust mai bun...

am adaugat si patrunjel verde tocat. 

carnea am desfacut-o toata de pe os si am pus-o in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de broccoli pe os de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta simpla si gustoasa de Ciorba de porc in zeama de varza

Postat de katty

Reteta simpla si gustoasa de Ciorba de porc in zeama de varza

Cum se prepara Reteta simpla si gustoasa de Ciorba de porc in zeama de varza: Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine. O punem la fiert intr-o oala acoperita cu apa rece. Spumam de...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe

Postat de RODIMUR

Ciorba de fasole boabe

Se scoate fasolea boabe din congelator și când se dezgheață, se clătește și se pune la fiert în 3 litri de apă rece. După câteva clocote, se strecoară, se aruncă apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2011, 08:43
Imi place ptr ca-i facut de tine , ca eu inca n-am mancat/gatit brocoli
la 19.03.2011, 09:24
ce combinatii interesante faci tu
la 19.03.2011, 09:39
yammmyyy
la 19.03.2011, 11:40
onesta.....
la 19.03.2011, 11:40
adina....

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking