Ciorba de brocolli si porumb

Postat de Valclaudia in Ciorbe
3 Mar 2015 | 2782 vizualizari
Ciorba de brocolli si porumb

Ingrediente

  • 1 brocolli
  • 3-4 linguri ulei
  • cca 10 cm praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov potrivit
  • 1 castravete mic
  • 1/2 conserva boabe de porumb
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala foarte bine sub jet de apa rece. Punem in oala 3-4 linguri de ulei, apoi adaugam prazul, ardeiul si morcovul, toate aceste legume taiate bucati. Lasam sa se caleasca cca 5 minute la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust, castravetele taiat bucatele si porumbul scurs de apa din conserva. Punem cca 2l apa rece in oala peste legumele sotate, lasam sa atinga punctul de fierbere, apoi adaugam tulpina de la brocolli trecuta prin robot si crengutele de brocolli lasate intregi.

Lasam ciorba sa fiarba pana patrunde usor furculita prin bucatile de brocolli, adaugam 1 foaie de dafin, rosiile pasate, lasam sa mai dea cateva clocote (2-3 minute), stingem focul, adaugam verdeata tocata marunt si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de brocolli si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de vacuta

Postat de simona72

Ciorba de vacuta

Spalam bine carnea,a mea a vut si putin os, am taiat oasele separat si le-am lasat cu putina carne, iar restul de carne am taiat-o bucati. Am pus carnea la fiert cu apa in oala pt ciorba, iar...

Citeste continuarea

Babgulyas cu carne de vitel

Postat de mihaelar63

Babgulyas  cu carne de vitel

Pentru grabirea procesului de pregatire am pus osul cu carne sa fiarba in apa cu sare in oala sub presiune . Am fiert in plus carnea sa fiu sigura ca este patrunsa . Legumele curatate si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2015, 19:40
Iar sunt mofturoasa,n-am ce sa-mi fac,zau...
la 03.03.2015, 19:40
aiiiiii ce retete interesante si faine mai ai mai Claudita
la 03.03.2015, 19:43
bun!
la 03.03.2015, 19:51
la 03.03.2015, 20:07
buna

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking