Ciorba de cartofi cu aripi de pui si leustean

Postat de babi5 in Ciorbe
15 Noi 2013 | 29663 vizualizari
Ciorba de cartofi cu aripi de pui si leustean

Pai daca am facut felul doi trebuia neaparat si felul unul asa ca am facut o ciorbita buna tare.. incercati sa o faceti si o sa-mi dati dreptate ..

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare
  • 750 gr cartofi
  • 3 morcovi mai maricei
  • 3 radacini de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa mai mare
  • frunze leustean
  • 1/2 bulion casa
  • piper
  • bioa
  • vegeta
  • sare
  • foaie de dafin
  • 2 ardei galbeni
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Am curatat zarzavatul, ceapa si ardeiul le-am spalat si le-am tocat. Apoi in (nelipsita mea oala de 4 l ) am pus uleiul, am adaugat zarzavatul tocat, ceapa si ardeiul si le-am calit 5 minute. Am adaugat boiaua, apoi aripile curatate si spalate in prealabil, am mai lasat 5 minute sa se caleasca impreuna cu zarzavatul, am adaugat apa fierbinte pana la trei sferturi de oala, am potrivit de sare, vegeta si piper, am adaugat si foaia de dafin si am lasat la foc mic sa fiarba.

Intre timp am curatat cartofii, i-am spalat si taiat cubulete. Pe la jumatatea timpului de fierbere am adaugat si cartofii, am lasat sa fiarba in continuare. Inainte de a se termina am adaugat bulionul, am mai lasat sa dea citeva clocote, apoi am oprit plita si am asezonat cu leustean proaspat.

Yamiiiiiiiiiii!!! ce bunatate.

Pofta buna... si nu ezitati sa o faceti fiindca este buna tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu aripi de pui si leustean" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba radauteana

Postat de Zamfira

Ciorba radauteana

Spalam si portionam carnea de pui. Punem la fiert puiul in 4 l de apa si indepartam spuma formata dupa ce incepe sa fiarba. Curatam si spalam legumele. Morcovii, ceapa taiem marunt si calim in...

Citeste continuarea

Ciorba de porc si pui

Postat de robert_badica

Ciorba de porc si pui

Intr-o oala punem oasele de porc, carnea de pui, cepele si telina taiate cubulete, morcovi rasi si ardei tocati marunt, acoperim cu apa (cam de trei litri) si punem oala pe foc. Lasam sa fiarba si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2013, 15:30
bun, bunut!
la 15.11.2013, 15:31
o bunatate
la 15.11.2013, 15:38
la 15.11.2013, 15:39
Pupa Mala pe xana multumesc
la 15.11.2013, 15:40

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking