Ciorba de conopida

Postat de Steffy in Ciorbe
7 Noi 2013 | 8423 vizualizari
Ciorba de conopida

M-am hotarat sa fac aceasta ciorbita cand am luat o conopida mare pentru a face salata si am am zis ca e pacat sa nu incerc si altceva. A meritat, a iesit neasteptat de buna.

Ingrediente

  • 300 g conopida
  • 2 ardei (rosu si verde)
  • o ceapa mica
  • un morcov
  • un pastarnac
  • un cartof
  • o lingura ulei
  • sare, patrunjel

Mod de preparare

Conopida o aveam fiarta de cand am pregatit salata de conopida...http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-conopida-53613.html

Apa in care am fiert conopida am pastrat-o pentru ciorba. Avem grija sa nu fierbem foarte tare conopida, pentru ca nu va mai ramane buchetele.

Tocam marunt ceapa, ardeiul, morcovul, pastarnacul. Apoi le calim intr-o tigaie in care am pus o lingura de ulei. Taiem cartoful in bucatele. Rasturnam toate ingredientele in apa pastrata pentru ciorba si lasam sa fiarba pana cartoful este bine fiert.

Adaugam apoi buchetele de conopida si sare dupa gust. Mai lasam maxim 10 minute sa fiarba si ciorbita este gata.

Punem patrunjel proaspat, tocat marunt si servim ciorbita calda.

Sa aveti pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

Postat de mihaelar63

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

Conopida se curata, se spala si se desface buchetele. Puneti conopida la fiert in apa cu bicarbonat de sodiu . Fierbeti conopida a la dente . Se scurge de apa in care a fiert...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna

Prazul si gogosarul se taie marunt si se soteaza in ulei. Sarati. Cand acestea incep sa fie patrunse, se adauga rosiile maruuntite si se lasa sa se soteze inabusit 5 minute ....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii

la 07.11.2013, 18:13
as manca sub orice forma conopida
la 07.11.2013, 18:18
la 07.11.2013, 18:40
Arata foarte bine
la 07.11.2013, 19:12
la 07.11.2013, 20:23

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking