Ciorba de crap cu legume si galuscute

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
15 Feb 2021 | 2119 vizualizari
Ciorba de crap cu legume si galuscute

Pentru ca avem des peste proaspat m-am obisnuit sa prepar diverse ciorbe de peste .Sunt sanatoase si chiar foarte light.

Ingrediente

  • 1 kg capete si cozi de crap
  • 2 linguri otet
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 lingura condimente pentru peste [ in imagine si combinatia de condimente ]
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 felie de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 zucchini
  • 1 lamaie-zeama
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • Pt galuscute :2 oua+ 5 linguri faina + sare
  • Smantana -optional

Mod de preparare

  1. Bucatile de peste se spala si se pun la fiert in apa cu sare, otet si mixul special de condimente pentru peste .
  2. Se fierbe rapid in 10 minute de cand da in clocaot .
  3. Strecurati zeama si alegeti bucatile de carne de pe oase .
  4. Legumele se curata si se taie marunt dupa preferinta .
  5. Intai se calesc usor ceapa ,usturoiul , morcovii , telina , ardeiul si patrunjelul radacina .
  6. Se toarna deasupra zeama in care a fiert pestele . Adugati cuburile de cartofi .
  7. Puneti capac si fierbeti la foc mic 20 minute .
  8. Ultima data se aduga cubuletele de zucchini .
  9. La sfarsit se pun in ciorba galuscute de faina preparate din 2 oua .
  10. Dati un clocot si opriti fierberea . Piparati
  11. Eu am mai acrit cu putina lamaie si am dat prospetime ciorbei cu patrunjel verde .
  12. Ciorba astfel preparata a fost atat de gustoasa incat nu a avut nevoie de smantana !!!
  13. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de crap cu legume si galuscute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gulyásleves -Supa gulas ungureasca reteta nr. 16 din Top Best Soups in the World

Postat de Ksenya

Gulyásleves -Supa gulas ungureasca reteta nr. 16 din Top Best Soups in the World

Cum se prepara Gulyásleves -Supa gulas ungureasca reteta nr. 16 din Top Best Soups in the World:  Carnea tăiată cubulețe mici se soteaza în grăsime incinsa...

Citeste continuarea

Supa de andive,cartofi și hering

Postat de ctlina

Supa de andive,cartofi și hering

Se curata si se taie morcovii și cartofii în cuburi.  Se pun la fiert in supa fierbinte de pui timp de 15 minute. Se indeparteaza cotorul andivelor și se taie în bucăți....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2021, 02:47
la 16.02.2021, 14:31
Gustoasa!
la 16.02.2021, 18:43
Buuuna rau!
la 16.02.2021, 19:39
la 16.02.2021, 19:50
Ce bunătate!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking