Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon

Postat de reisnaor_2006 in Ciorbe
17 Mar 2014 | 5170 vizualizari
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon

Ingrediente

  • fasole
  • un ciolan afumat
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • un patrunjel,radacina
  • o telina mica
  • un ardei
  • rosii sau bulion de casa
  • tarhon
  • 2 foi de dafin
  • sare,piper

Mod de preparare

Intr-o oala cu presiune punem fasolea la fiert. Dupa 10 minute fasolea impreuna cu ciolanul afumat se pune in alta oala  si se mai lasa la fiert 30 de minute.Se adauga legumele date prin razatoare sau taiate cubulete (patrunjelul,telina,ardeiul gras,rosile sau bulionul). Separat intr-o tigaie calesc ceapa si morcovul ras si adaug in oala,foile de dafin,sarea piperul,cateva frunze de tarhon taiate marunt si zeama din borcanul cu tarhon.

Ciolanul il putem lasa intreg in oala cand este ciorba gata.Eu il scot afara si dezosez carnea de pe os,o tai marunt si o introduc in ciorba.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon la kucta

Postat de reisnaor_2006

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon la kucta

             Fasolea am lasat-o la inmuiat in apa de pe o zi pe alta. A doua zi am scurs apa de pe fasole si am adaugat fasolea in kucta...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Postat de AlexandraOrdean

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Spalam bine boabele de fasole si o lasam la inmuiat de pe o zi pe alta in apa. A doua zi fierbem fasolea aproximativ 1,5 ore cu foi de dafin. Spalam bine si curatam legumele. Taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2014, 13:34
tare buna !
la 17.03.2014, 14:05
multumesc Tiby si ale tale sunt delicioase
la 17.03.2014, 19:43
O bunatate
la 18.03.2014, 09:18
la 18.03.2014, 10:52

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking