Ingrediente
- 500 gr fasole boabe
- 4 morcovi
- 2 pastarnaci
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 500 gr ciolan afumat dezosat
- 200 ml smantana
- 1 ou
- Bulion
- Sare
- Piper
- Ulei
- Apa
- Foi de dafin
- Tarhon in otet
- Patrunjel verde
Mod de preparare
Spalam bine boabele de fasole si o lasam la inmuiat de pe o zi pe alta in apa.
A doua zi fierbem fasolea aproximativ 1,5 ore cu foi de dafin.
Spalam bine si curatam legumele.
Taiem legumele si le punem la calit cu putin ulei.
Adaugam ciolanu taiat bucatele si fasolea aproape fiarta.
Adaugam apa, sare si bulionul.
Lasam la fiert pana e fiarta fasolea si carnea.
Lasam la racit, dupa care dregem cu ou, tarhon si smantana.
Adaugati patrunjel verde tocat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|