Ciorba de fasole cu carnati

Postat de ela in Ciorbe
21 Ian 2011 | 18129 vizualizari
Ciorba de fasole cu carnati

Ingrediente

  • 600 gr fasole boabe,
  • 1 bucata carnati taranesti,
  • 1 ardei gras,
  • 3 morcovi medii,
  • 1/2 bucata praz,
  • 1 conserva rosii cuburi in bulion,
  • 1 l bulion de casa,
  • verdeturi italiene,
  • tarhon,
  • cimbru,
  • patrunjel,
  • marar,
  • zeama de lamaie sau zeama de la varza murata

Mod de preparare

Punem fasolea la inmuiat in apa cu cateva ore inainte de preparare.

Intr-o oala punem fasolea la fiert si aruncam apa de trei ori,dupa ce a dat in clocot si lasam sa fiarba in a patra apa.

Taiem marunt prazul,morcovii si ardeiul si ii punem in putin ulei si apa,pe foc mic,4minute.

Taiem rondele carnatul si il punem putin la prajit in ulei.

Dupa ce a fiert 30minute fasolea,adaugam legumele,carnatul,rosiile in bulion si bulionul si mai fierbem 20-30minute.Adaugam sare,piper,verdeturi italene,cimbru si tarhon dupa gust.

Luam de pe foc si presaram desupra patrunjel si marar tocat.Acrim cu zeama de lamaie sau zeama de la varza murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (50)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba cu arome si culori tomnatice

Postat de Constelatialeu

Ciorba cu arome si culori tomnatice

Mai intai punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori. Separat...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura

Postat de Constelatialeu

Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura

Punem fasolea intr-un castron adaugam apa si lasam la inmuiat peste noapte. A doua zi punem fasolea la fiert, am schimbat apa  de 3 ori. Cand este fiarta fasolea  calim gogosarul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2011, 18:18
la 21.01.2011, 18:21
la 21.01.2011, 18:23
dupa ce am scris reteta am ramas doar cu pozele,textul a disparut tot
la 21.01.2011, 19:20
Delicioasa
la 21.01.2011, 20:12
azi am mancat si eu ciorba de fasole,dar de post

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking