Ciorba de fasole cu carnati

Postat de ela in Ciorbe
21 Ian 2011 | 18154 vizualizari
Ciorba de fasole cu carnati

Ingrediente

  • 600 gr fasole boabe,
  • 1 bucata carnati taranesti,
  • 1 ardei gras,
  • 3 morcovi medii,
  • 1/2 bucata praz,
  • 1 conserva rosii cuburi in bulion,
  • 1 l bulion de casa,
  • verdeturi italiene,
  • tarhon,
  • cimbru,
  • patrunjel,
  • marar,
  • zeama de lamaie sau zeama de la varza murata

Mod de preparare

Punem fasolea la inmuiat in apa cu cateva ore inainte de preparare.

Intr-o oala punem fasolea la fiert si aruncam apa de trei ori,dupa ce a dat in clocot si lasam sa fiarba in a patra apa.

Taiem marunt prazul,morcovii si ardeiul si ii punem in putin ulei si apa,pe foc mic,4minute.

Taiem rondele carnatul si il punem putin la prajit in ulei.

Dupa ce a fiert 30minute fasolea,adaugam legumele,carnatul,rosiile in bulion si bulionul si mai fierbem 20-30minute.Adaugam sare,piper,verdeturi italene,cimbru si tarhon dupa gust.

Luam de pe foc si presaram desupra patrunjel si marar tocat.Acrim cu zeama de lamaie sau zeama de la varza murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (50)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba cu arome si culori tomnatice

Postat de Constelatialeu

Ciorba cu arome si culori tomnatice

Mai intai punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori. Separat...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura

Postat de Constelatialeu

Ciorba de fasole boabe noua cu afumatura

Punem fasolea intr-un castron adaugam apa si lasam la inmuiat peste noapte. A doua zi punem fasolea la fiert, am schimbat apa  de 3 ori. Cand este fiarta fasolea  calim gogosarul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2011, 18:18
la 21.01.2011, 18:21
la 21.01.2011, 18:23
dupa ce am scris reteta am ramas doar cu pozele,textul a disparut tot
la 21.01.2011, 19:20
Delicioasa
la 21.01.2011, 20:12
azi am mancat si eu ciorba de fasole,dar de post

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking