Ciorba de fasole cu naut si tarhon

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
7 Aug 2010 | 9526 vizualizari
Ciorba de fasole cu naut si tarhon

este o ciorba de post foarte gustoasa

Ingrediente

  • 2 cani fasole colorata(tarcata cum se mai zice in ardeal)
  • 1 cana de naut
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1-2 ardei rosu
  • 1 bucata telina
  • tarhon in otet
  •  3 rosii
  • sare
  • 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Se pune fasolea si nautul de seara la inmuiat in apa pana dimineata.

Se toaca morcovi,telina,ardeiul  si se calesc in ulei 2-3 minute apoi se pun 4 litri de apa,sare,ceapa curatata  ,fasolea si nautul inmuiate,

se lasa sa fiarba bine ,

cand fasolea e fiarta se pune tarhonul si otet de la tarhon(eu am in borcan frunze de tarhon cu otet)si rosiile triturate bine sau taiata cubulete mici

Se mai dau 2-3 clocote iar apoi se stinge focul.

O ciorbica de post foarte buna si merge grozav cu ceapa verde sau ardei piscos si cu o mamaliguta...................

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu naut si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Postat de Constelatialeu

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Mai intai curatam, spalam si taiem cartofii cubulete, ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, ii scurgem si ii pasam bine ca la piure. Ii lasam sa se raceasca putin, cat timp noi...

Citeste continuarea

Lipii cu falafel si salsa de rosii

Postat de Oana

Lipii cu falafel si salsa de rosii

Se prepara foarte repede si usor. Pentru falafel, se amesteca in robot toate ingredientele, pana se obtine o pasta. Cu mana umeda se formeaza chiftelele de falafel. Se incinge o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2010, 10:16
Vin la ciorba pe la 13,30
la 07.08.2010, 10:46
Nu am mancat niciodata,dar o sa incerc si eu.
la 07.08.2010, 11:30
tarhonul e excelent in ciorba de fasole
la 07.08.2010, 13:37
super!5 furcu
la 07.08.2010, 18:34
interesant! personal nu-mi place nautul deloc nu il pot consuma nici mirosi nu stiu care sa fie motivul este printre putinele alimente care chair nu le pot manca...din pacate.
dar reteta e fff interesanta!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking