Ingrediente
- 1 os vitel
- 500 gr fasole galbena
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei galben
- 2 tije telina
- 2 rosii
- 2 linguri otet de mere
- 1/2 lingurita ardei rosu iute
- cimbru verde
- sare
Mod de preparare
Fierbeti osul de vitel 5 minute si aruncati apa .
Curatati si spalati legumele .
Feliati morcovii , tocati ceapa , ardeiul, rosiile, cimbrul verde si tijele de telina .
Curatati si spalati fasolea , rupeti in bucati de 2-3 cm .
Puneti la fiert 3 l apa si fierbeti osul cu morcovi si ceapa 15 min .
Adugati apoi fasolea . Sarati .
Cand morcovii sunt fierti puneti verdeturile si ardeiul tocat .
La sfarsit dregeti gustul cu otet de mere si pasta de ardei iute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole galbena cu os de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|