Ingrediente
- 400 g fasole rosie (am preferat prefiarta)
- 2 cepe rosii
- 1 rosie coapta bine
- 1 morcov rondele (eu am folosit congelati)
- cimbru
- boia iute
- chimen
- sare
- 1 lg pasta de tomate
- 3 cani cu apa
- 2 linguri ulei floarea soarelui
Mod de preparare
Pregatim aparatul Crock-Pot si il conectam la sursa de curent.
Curatam ceapa rosie si o taiem cubulete. Procedam la fel cu rosia.
In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot 4,7 L, turnam 2 linguri cu ulei de floarea soarelui, adaugam ceapa si morcovul taiat rondele.
Adaugam fasolea (eu am folosit si zeama din conserva) si pasta de tomate diluata in apa. Adaugam cimbru, boia, chimen, sare si acoperim cu capacul.
Selectam functia low, timp de preparare 2 ore. Dupa terminarea programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald.
Servim cu ceapa rosie sau praz si ...paine prajita. Eu am servit cu rondele de praz.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie la slow cooker slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|