Ciorba de fasole uscata cu kaizer afumat

Postat de babi5 in Ciorbe
26 Mar 2014 | 12139 vizualizari
Ciorba de fasole uscata cu kaizer afumat

Traditionala noastra ciorba ,buna si satioasa.

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe
  • 250 gr kaizer afumat
  • 150 gr ceapa
  • 200 gr morcovi
  • 150 gr patrunjel
  • 50 gr pasta tomate
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 pastarnac
  • boia de ardei
  • 5 cateiusturoi
  • leustean verde
  • patrunjel
  • 50 ml. otet
  • cimbru
  • foaie dafin
  • vegeta

Mod de preparare

Fasolea boabe se alege de impuritati , se spala si se lasa in apa rece cca. 12 ore. 

Ceapa,morcovul,pastarnacul si patrunjelul se curata se spala si se toaca marunt .

Kaizerul afumat se taie cubulete mici .

Leusteanul si patrunjelul se spala si toaca marunt .

Pasta de bulion se diluieaza cu 75 ml apa . Fasolea se fierbe in apa ,15 min. dupa care se arunca apa si apoi se completeaza  cu alta apa fierbinte si se continua fierberea.

Cind fasolea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavaturile, foaia de dafin, cimbrul, se potriveste de sare,piper, vegeta si se continua fierberea . Kaizerul se inabusa si se adauga la ciorba cu pasta de bulion.

Se potriveste de sare si otet, se asezoneaza cu leustean si patrunjel verde.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole uscata cu kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Borș cu rădăcinoase și rasol de vită

Postat de panacris

Borș cu rădăcinoase și rasol de vită

Carnea se taie cubulețe , se așează în interiorul vasului. Se conectează aparatul Multicooker la sursă de curent, se apasă butonul MENU, se selectează FRY, se setează timpul prin...

Citeste continuarea

Ciorba de naut cu afumatura

Postat de eumimi

Ciorba de naut cu afumatura

Mai intai lasam nautul peste noapte in apa, pentru ca fierbe foarte greu. Puteti folosi conservat si este semifiert. Dam nautul intr-un clocot, apoi schimbam apa. Adaugam ceapa taiata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2014, 10:46
la 26.03.2014, 10:51
Buna!!!
la 26.03.2014, 10:51
pfff ce nebunie!! Bun,Bun de tot!
la 26.03.2014, 11:12
tare buna... !
la 26.03.2014, 11:15

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking