Ciorba de ied cu varza si cartofi -la multicooker

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
4 Sep 2015 | 3840 vizualizari
 Ciorba de ied cu varza si cartofi -la multicooker

Ciorba este delicioasa cu legume proaspete .Daca-i pui un os va fi fericit si carnivorul din casa :d .Am preparta ciorba la Multicookerul Philips . Astfel nu am facut aburi si caldura in casa .

Ingrediente

  • 1 varza mica [1kg ]
  • 1 os de ied cu carne [ 800 gr de la sirea spinarii]
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 1/2 lingurita pasta de ardei iute
  • codite de ceapa verde
  • 100 ml ulei
  • sare de Himalaya

Mod de preparare

  1. Spalati si portionati osul de ied .Puneti la fiert in apa cu sare si dati in clocot 10 minute . Aruncati apa si  clatiti oasele .
  2. Spalati si curatati legumele .
  3. Tocati marunt ardeii si ceapa . Morcovul il taiati rondele . Cartofii se taie cuburi . Varza se taie fideluta .
  4. Setati aparatul de gatit pe functia fry timp de o ora .
  5. Puneti la calit legumele in ulei .Adugati 2 l apa si sarati .
  6. Se pune la fiert si oasele de ied, foaia de dafin , crenguta de cimbru .
  7. Dupa 30 minute adugati cartofii si varza .
  8. In ultimele 10 minute se pun rosiile curatate de coja si mixate cu blenderul .
  9. Se gusta ciorba se sareaza daca este nevoie .
  10. Se condimenteaza cu pasta de ardei iute.
  11. Se servste decorata cu ceapa verde taiata marunt .
  12.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra " Ciorba de ied cu varza si cartofi -la multicooker " nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa-crema de peste

Postat de cristeena20

Supa-crema de peste

- Pestele il punem la fiert in apa rece, asa congelat. Trebuie sa folositi peste oceanic/maritim deoarece e fara oase. E foarte bun red fish sau rechinul sau pescada. Deci il puneti la fiert in...

Citeste continuarea

Bors de fasole boabe

Postat de simona72

Bors de fasole boabe

 Fasolea se spala in mai multe ape si se lasa sa se inmoaie in apa cateva ore. Se pune la fiert in apa, se lasa sa fiarba 15-20 minute, se arunca apa in care a fiert si se pune alta apa, dar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2015, 12:30
Poftiti la ciorba
la 04.09.2015, 12:34
Mulţi se feresc de carnea de ied ori capră, că deh, capra-i mumă-sa , neştiind cât de bună e această carne. Noi mâncăm astfel de ciorbe acrite (de obicei cu borş), deşi, cred că bune-s şi cele din Ardeal, neacrite.
la 04.09.2015, 12:38
Am stiut eu cine vine primul ))
Pai rosiile nu acresc ?
la 04.09.2015, 12:42
Ba acresc, dar prea puţin, borşul îi dă o acreală voluptuoasă, hmm, cam cum ar da zeama de varză ciorbelor din os de porc.
la 04.09.2015, 12:44
Vaaai, ce buna este ciorbita asta! Doua farfurii pline as manca!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking