Ciorba de legume cu parmezan

Postat de Valclaudia in Ciorbe
21 Feb 2016 | 3071 vizualizari
Ciorba de legume cu parmezan

delicioasa

Ingrediente

  • 1 broccoli
  • 1 ceapa medie
  • 4 cartofi
  • 4 linguri ulei de masine
  • 1/2 kg legume congelate (morcov,praz,ardei,telina,pastarnac)
  • 8-10 rosii cherry
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lingurita usturoi granulat
  • 3l apa
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • parmezan ras dupa gust (la servire)

Mod de preparare

curatam ceapa, o spalam si o tocam.

O punem la sotat in 4 linguri ulei de masline pentru cinci minute la foc mediu.

Adaugam apoi legumele congelete si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete mici.

Punem apa in oala peste legume, sare si piper dupa gust, foaia de dafin si acoperim oala lasand ciorba sa fiarba la foc potrivit cca 30 minute.

Desprindem buchetelele de broccoli, cotorul il spalam, il curatam de partea lemnoasa apoi il dam pe razatoarea fina.

Adaugam cotorul de broccoli ras peste celelalte legume care fierb.

Dupa ce furculita patrunde usor in cubuletete de carofi adaugam buchetelele de broccoli si rosiile cherii taiate in sferturi, si mai fierbem ciorba inca 15 minute.

Oprim focul, adaugam usturoi granulat, marar si patrunjel verde si servim aceasta minunata ciorba de legume cu parmezan ras dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de naut cu fasole galbena

Postat de Valclaudia

Ciorba de naut cu fasole galbena

Curatam ceapa verde, o spalam si o taiem bucatele, apoi o punem la sotat impreuna cu morcovii curatati, spalati si taiati rondele. Adaugam telina trecuta pe razatoarea cu ochuri mici, boabele...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe, de post

Postat de AdrianUdrea

Ciorba de fasole boabe, de post

Fasolea se spala bine in doua-trei ape, apoi se pune la hidratat in apa rece, de seara pana dimineata, la frigider. A doua zi se scurge apa, se clatesc boabele de fasole si se pun la fiert in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2016, 21:30
Foarte buna
la 21.02.2016, 21:31
la 21.02.2016, 21:52
bun bun
la 21.02.2016, 22:01
buna ideea
la 21.02.2016, 22:40
Buna ciorbica!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking