Ciorba de legume la Multicooker

Postat de miha in Ciorbe
5 Noi 2013 | 8101 vizualizari
Ciorba de legume la Multicooker

Ingrediente

  • 4 cartofi medii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 sfecla rosie mica
  • sare si piper
  • marar si patrunjel
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 litru bors (sau mai putin, in functie de cat este de acru)

Mod de preparare

Punem cartofii in oala interioara a aparatului si turnam apa deasupra. Selectam programul FRY pentru 10 minute, atat cat sa dea in cateva clocote.

Adaugam restul de legume curatate si date pe razatoare. Selectam programul STEW pentru 40 de minute. Cu 10 minute inainte de a se finaliza programul punem borsul ce l-am dat separat intr-un clocot, cu putina sare. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

La final punem verdeata tocata, lingura cu ulei de masline si omogenizam.

Se serveste cald, cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de primavara cu urzici pregatita la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Ciorba de primavara cu urzici pregatita la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Carnea se spala si se pune în vasul   Multicooker-ului Crock Pot Express cu gatire sub presiune , cu 2 l de apa rece. Se adauga sare dupa gust. Se închide capacul rotind din...

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Cand sunt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2013, 12:41
prima sosita, prima servita
la 05.11.2013, 12:47
Ciorba asta e cu Deni sau cu Dani?Ca sa stiu cu ce se mananca!
la 05.11.2013, 12:54
Mie-mi place ciorba . Dar totusi aveti grija . Dupa ce nume convertit are bin laMihaDen , nu se stie ce scopuri urmareste
la 05.11.2013, 12:55
la 05.11.2013, 12:55
Esti sigura ca nu-i cu grenade sub acoperire?

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking