Ciorba de mazare cu piept de pui

Postat de nadina73 in Supe/Ciorbe
8 Sep 2010 | 12194 vizualizari
Ciorba de mazare cu piept de pui

o ciorbita grozav de buna

Ingrediente

  • 500 g mazare congelata sau la cutie
  • 1 piept de pui mare (350G)
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucati telina
  •  1 ceapa
  • 2 cani de bors
  • sare
  • 2 linguri legume deshidratate naturala(reteta sylvia)
  • 3 linguri ulei masline
  • patrunjel verde sau marar

Mod de preparare

Se calesc zarzavaturile tocate marunt in putin ulei  apoi se pune apa, 2,5-3 litri aproximativ,  pieptul de pui taiat cubulete,ceapa intreaga

si legumele deshidratate naturale.

se lasa sa fierba bine toate .

Daca mazarea e din cutie o puneti la final de tot,iar daca e congelata se pune si se lasa sa fiarba 10-15 minute apoi se pune borsul ,sare

se mai dau 2 clocote dupa care se stinge focul,iar daca ciorba nu e destul de acra se mai poate stoarce sucul la la o lamaie.

Se serveste cu smantana si patrunjel verde sau marar tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba taraneasca de pui la slow cooker Crock Pot

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de pui la slow cooker Crock Pot

Carnea de pui se taie cubulete . Legumele se curata si se spala . Morcovul , ceapa , cartofii si ardeii se toaca marunt . Toate ingredentele pregatite se pun la fiert...

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu taitei

Postat de mirela0911

Ciorba de pui cu taitei

Intr-o oala de 4 litri se pune apa rece. Bucatile de carne se spala bine si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga si putina sare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2010, 19:53
ha ha..ce am gasit eu aici...bine mai arata
la 08.09.2010, 20:38
delicioasa ciorbita ta! vreau si eu!
la 08.09.2010, 21:24
si eu as papa o portie, ca in ultima vreme mai mult supe am servit.....
la 08.09.2010, 22:13
chiar ca imi este pofta sa stii.
la 08.09.2010, 23:15
si eu si eu

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking