Ciorba de pui cu legume

Postat de mirela0911 in Ciorbe
6 Mar 2011 | 6453 vizualizari
Ciorba de pui cu legume

Ingrediente

  • carne de pui 
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • fasole pastai galbena
  • mazare
  • cartofi 
  • 1/2 ardei gras rosu
  • zeama de varza
  • sare
  • frunze de telina

Mod de preparare

Se pune carnea de pui la fiert si se spumeaza de cate ori e necesar.

Legumele le curatam si le taiem cubulete. Separat intr-o oala se pun 5 lg ulei iar morcovii, pastarnacul si patrunjelul se pun la calit in ulei pt. 5 minute. Se adauga ceapa taiata marunt, se amesteca dupa care se pune 1 litru din apa in care fierbe carnea. Se lasa la fiert si legumele. Cand carnea este fiarta se scoate pe o farfurie iar supa se adauga peste legume. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga fasolea, cartofii, ardeiul iar la final cand toate sunt fierte se adauga mazarea (eu am avut din conserva si a fost gata fiarta). Se acreste cu zeama de varza, se mai adauga sare dupa gust, se mai lasa sa dea cateva clocote, dupa care se ia de pe foc, se pun frunze de telina intregi si se acopera oala.

Se serveste cu ardei iute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Postat de katty

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este  fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de iunie

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de iunie

Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele. Cartofii si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2011, 16:27
la 06.03.2011, 16:30
delicioasa
la 06.03.2011, 16:51
Cred ca-i buna , dar nu-i cam ,,palida" ? o fi de la astenia de primavara
la 06.03.2011, 17:11
onesta...te-ai invatat numai cu smantana vezi ca nu-i buna eu vreau ca tare-mi plac ciorbele astea,asa mai limpezi
la 06.03.2011, 19:35
cris, sufletista multumesc

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking