Ingrediente
- 1 cap de miel
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 1 radacina patrunjel
- 2 morcovi
- 4 fire usturoi verde
- 4 linguri orez
- tarhon vede
- patrunjel
- 1 ardei iute
- 1 mana spanac verde
- 50 ml ulei
- 50 ml otet
- 200 ml smantana
- zeama lamaie [optional ]
- sare
Mod de preparare
Capul de miel se curata si se spala foarte bine . Se pune la fiert in apa cu otet si sarata .Cand acesta este fiert se scoate din oala , se lasa la racit si se desface usor de bucatile carnoase si creier .
Legumele se curata , se spala si se feliaza .
Trageti in ulei usor ceapa , morcovul , ardeiul si patrunjelul .
Adaugati apa in care a fiert mielul si orezul .
Dupa ce acestea sunt patrunse adaugati toate verdeturile si ardeiul iute taiate marunt.
Puneti smantana pe care in prealabil ati ,, desfacut-o'' cu zeama calda .
Cine doreste mai acra poate adauga zeama de lamie .
Serviti ciorba fierbinte , punand in fiecare farfurie carne si creier de miel .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|