Ingrediente
- oase de porc
- telina
- pastarnac
- morcov
- ardei gras rosu
- 1-2 cartofi
- 3cepe verzi
- 2linguri de orez
- zarzavat facut in casa
- bulion facut in casa
- bors
- sare
- leustean verde
- patrunjel verde
Mod de preparare
spalam oasele bine sub un jet de apa, dupa care le punem la fiert timp de 20min. Dupa cele 20 min am aruncat apa, am spalat oala si oasele si le-am pus din nou la fiert. Cand carnea a fost fiarta pe jumatate am adaugat legumele curatate, spalate si taiate. Si tot acum am adaugat si orezul spalat bine in cateva ape.
Cand legumele, carnea si orezul au fost fierte am adaugat borsul cald impreuna cu zarzavatul si bulionul. Am mai lasat 5min si am dat la o parte apoi am adaugat patrunjelul si leusteanul taiate marunt. Se poate servi cu smantana.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|