Ingrediente
- 500g costita de porc
- 500g carne tocata
- 1ceapa
- 1morcov
- 1ardei gras
- 1ardei iute
- 1telina mica
- verdeata(patrunjel si telina)
- 1l bors
- 1cutie de rosii in bulion
- sare,piper
- 2linguri orez
- 1ou
- 2cartofi
Mod de preparare
Costita,portionata,spalata,o pun la oparit in apa cu putina sare,pentru 5-10min;rastorn,spal carnea si oala apoi o pun din nou la fiert in apa rece;
cand incepe sa fiarba adaug zarzavatul taiat marunt(eu radacinoasele le dau pe razatoare);
dupa ce carnea este aproape fiarta adaug rosiile mixate si cartofii taiati in sferturi;
intre timp,pregatesc perisoarele: carnea o amestec cu o ceapa mica tocata foarte marunt,sare,piper,putin cimbru,2linguri de patrunjel tocat,oul,orezul,amestec bine cu mana si las compozitia deoparte;
in oala adaug borsul fiert separat iar cand incepe sa clocoteasca pun perisoarele si verdeata ;
potrivesc de gust si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|