Ciorba de perisoare

Postat de alinaelena88 in Ciorbe
2 Feb 2013 | 3468 vizualizari
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 1-2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei grasi
  • 2-3 cartofi medii
  • 500 g carne tocata de pui
  • o cescuta orez
  • 2 oua
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper
  • 2 linguri bors magic
  • leustean

Mod de preparare

Pregatim din carnea tocata, orezul si ouale amestecul pentru perisoare.Condimentam cu sare si piper pentru gust.

Dupa care tocam ceapa si ardeii marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Se calesc in oala in care vom face ciorba intr-o lingura de ulei si cu putin delikat pana se inmoaie legumele.Cand au inceput sa se inmoaie umplem oala trei sferturi cu apa si lasam focul mediu pana apa da in clocot.Cand a inceput sa clocoteasca lasam focul mic si punem perisoarele.Curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii adaugam in ciorba. Se lasa focul mediu si lasam sa fiarba.

Dupa 30-45 de minute incercam perisoarele si cartofii, iar cand sunt fierte adaugam bulionul, borsul magic, sare, piper si fideaua. Mai lasam 2-3 minute dupa care oprim focul si presaram leusteanul.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Postat de privatelaura

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de perisoare cu smantana. Mai intai, am tocat pieptul de pasare (al meu a fost mare, aproximativ 800 gr). Carnea tocata am condimentat-o cu sare, am...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

Postat de AdrianUdrea

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

Se incepe cu prepararea supei. Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga legumele curatate si tocate.  Intre timp se pregateste compozitia pentru perisoare. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2013, 20:18
la 02.02.2013, 20:41
O ciorbita buna!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking