Ciorba de perisoare

Postat de TAB1TA in Ciorbe
6 Mar 2013 | 8097 vizualizari
Ciorba de perisoare

O ciorba de perisoare buna si hranitoare.

Ingrediente

  • 1l de supa sau apa + un cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ardei verde
  • 1/2 telina mica
  • patrunjel sau leustean
  • 400 g carne tocata
  • 1 ou
  • 3 linguri orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incalzeste supa sau se fierbe apa cu un cub de concentrat.

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoare.

Se pun in supa.

Carnea se condimenteaza si se amesteca cu orezul si oul. Se formeaza perisoarele.

Se adauga dupa ce legumele sunt aproape fierte si se fierb la foc mic 15-20 de minute.

La final se poate adauga in ciorba de perisoare bulion sau pasta de tomate, sare si piper.

Punem patrunjelul sau leusteanul in ciorba de perisoare si stingem focul.

Ciorba de perisoare se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Postat de privatelaura

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de perisoare cu smantana. Mai intai, am tocat pieptul de pasare (al meu a fost mare, aproximativ 800 gr). Carnea tocata am condimentat-o cu sare, am...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

Postat de AdrianUdrea

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

Se incepe cu prepararea supei. Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga legumele curatate si tocate.  Intre timp se pregateste compozitia pentru perisoare. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2013, 18:49
place
la 06.03.2013, 19:12
Multumesc Bya, ma bucur ca-ti place.
la 06.03.2013, 20:15
Buna, buna!
la 06.03.2013, 20:29
Multumesc Cris
la 06.03.2013, 20:47
imi place foarte mult supa cu perisoare

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking