Ingrediente
- 1l de supa sau apa + un cub concentrat
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 cartof
- 1 ardei verde
- 1/2 telina mica
- patrunjel sau leustean
- 400 g carne tocata
- 1 ou
- 3 linguri orez
- sare
- piper
Mod de preparare
Se incalzeste supa sau se fierbe apa cu un cub de concentrat.
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoare.
Se pun in supa.
Carnea se condimenteaza si se amesteca cu orezul si oul. Se formeaza perisoarele.
Se adauga dupa ce legumele sunt aproape fierte si se fierb la foc mic 15-20 de minute.
La final se poate adauga in ciorba de perisoare bulion sau pasta de tomate, sare si piper.
Punem patrunjelul sau leusteanul in ciorba de perisoare si stingem focul.
Ciorba de perisoare se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|