Ingrediente
- 1/2 kg carne tocata de porc
- 3 linguri de orez
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei kapia
- 1 ou
- bors
- sare si piper
- patrunjel
Mod de preparare
Perisoarele:
Amestecam carnea tocata cu orezul umflat,un ou pentru a lega compozitia, patrunjel si sare si piper dupa gust.
Tocam ceapa,ardeiul si morcovul il dam pe razatoare si le punem la calit. Adaugam si putina apa din cand in cand pentru a le inabusi, iar dupa ce acestea se calesc se adauga aproximativ 2.5 litri de apa si se sareaza dupa gust.
Cand apa da cateva clocote si legumele sunt fierte, adaugam perisoarele si lasam la fiert. Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si borsul dupa gust iar spre sfarsit o ploaie de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|