Ciorba de perisoare cu taitei de casa

Postat de Giana in Ciorbe
11 Iul 2014 | 5254 vizualizari
Ciorba de perisoare cu taitei de casa

Ingrediente

  • Pentru supa:
  • · 1 ceapa
  • · 1 lingura bulion
  • · 2 linguri ulei
  • · 1,5 l apa fierbinte
  • · 1/2 pahar cu taitei sau paste
  • Pentru perisoare:
  • · 200 g carne tocata
  • · 2 linguri de bulgur fin
  • · sare, piper, boia de ardei
  • · faina
  • Pentru dres ciorba:
  • · 1 ou
  • · 1 pahar cu iaurt (200 ml)
  • · 1 lingura cu faina

Mod de preparare

Se framanta bine ingredientele pentru perisoare, exceptand faina, se formeaza bilute mici apoi se tavalesc prin faina.

Se pune o cratita pe foc, se da ceapa prin razatoare si se caleste in doua linguri de ulei. Se adauga bulionul iar apoi se toarna 1,5 l de apa fiarta. In supa fiarta punem perisoarele. Lasam sa clocoteasca 4 minute, dupa care adaugam si taiteii. Ciorba se lasa la fiert pana cand se inmoaie pastele iar chiftelutele sunt gatite.

Pentru a pregati sosul, amestecam intr-un bol oul cu iaurt si faina, apoi adaugam in fir subtire din ciorba amestecand continuu. Oprim focul, lasam ciorba 3 minute sa se limpezeasca apoi o dregem cu sos.

Se condimenteaza ciorba cu sare si menta uscata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de simona72

Ciorba de perisoare

Carnea de vitel se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si marar, se adauga grisul si oul si se amesteca bine. Din...

Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare din carne de porc si taitei de casa

Postat de Caty

Ciorba cu perisoare din carne de porc si taitei de casa

Morcovul, telina, pastarnacul , ardeiul si ceapa, le taiem cubulete si le punem intr-o oala cu apa la fiert. Punem leusteanul si uleiul odata cu legumele. Lasam la foc 30 minute sau pana cand sunt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2014, 09:20
Buna!
la 11.07.2014, 09:33
la 11.07.2014, 09:39
la 11.07.2014, 09:47
Taitei de casaaaaa,ce ciorbita buna!
la 11.07.2014, 10:07
mi place!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking