Ciorba de porc cu carnati semiafumati

Postat de gabrielagina in Ciorbe
4 Sep 2013 | 4170 vizualizari
Ciorba de porc cu carnati semiafumati

Este o ciorba care mie imi place mult, ciorba de oase de porc, dar astazi am facut ceva diferit. Am adaugat carnati semiafumati si a iesit un deliciu.

Ingrediente

  • 500 grame oase de porc cu carne
  • 3-4 carnati semiafumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • telina sau pastarnac
  • 2-3 cartofi
  • sare
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 2 linguri orez

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Cand se formeaza spuma se indeparteaza si cand nu se mai face deloc spuma se adauaga ceapa, morcovul si telina sau pastarnacul taiate cuburi.

Dupa ce acestea au fiert se adauga sarea si vegeta - doar daca va place in mancare- se adauga cartofii taiari cuburi si orezul. Cand sunt aproape fierte se adauga carnatii semiafumati si sucul de rosii. Cand toate sunt fierte se bat cele doua oua si se adauaga in ciorba. Se sareaza dupa gust si se adauga patrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu carnati semiafumati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe

Postat de MotanLaOale

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe

Fasolea se alege si se pune la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata. Scaricica se taie fasii. In oala sub presiune se pune la fiert fasolea cu afumatura si un praf de sare pentru 1...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu tarhon

Postat de AlexTeacher

Ciorba de perisoare cu tarhon

Pune carnea de vita la fiert, in apa rece, la foc potrivit; Intre timp taie morcovii, ardeii, bucatile de pastarnac, radacinile de patrunjel si telina cubulete mici. Cand carnea a inceput sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2013, 22:05
la 04.09.2013, 22:37
la 05.09.2013, 00:54
la 07.04.2017, 08:44

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking