Ingrediente
- 800 gr carne porc pulpa
- 100 ml ulei
- 1 ceapa
- 1 ardei Kapia
- 1 patrunjel radacina
- 1 felie telina radacina
- 1 cana mazare verde congelata
- 1 rosie
- 1 lingura pasta rosii
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 2 tulpini telina apio
- 1/2 lingurita pasta iute de ardei
- marar verde
- patrunjel verde
- sare
Mod de preparare
Legumele, se curata, spala si se taie cuburi .Ceapa trebuie tocata mai marunt.
Caliti radacinoasele ceapa , ardeiul in ulei 4-5 minute intr-o oala incapatoare.
Adugati carnea taiata cuburi potrivite ,marar tocat, 3-4 l apa si sare .
Am fiert in oala sub presiune 30 min din momentul in care a inceput sa fasaie.
Am pus apoi oala sub jet de apa rece
Am deschis supapa de siguranta cu grija si apoi am scos capacul .
Am pus rosia tocata , mazarea verde , telina apio si am mai dat un clocot.
La sfarsit am acrit cu pasta de rosiii diluata cu apa si pasta de ardei.
Serviti ciorba asezonata cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|