Ciorba de rasol porc cu bors proaspat

Postat de Mokuska in Ciorbe
20 Iul 2014 | 20301 vizualizari
Ciorba de rasol porc cu bors proaspat

Ingrediente

  • 500 g rasol porc
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie de telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • bors proaspat dupa gust
  • 1 ou
  • sare dupa gust
  • leustean
  • cateva fire de fidea

Mod de preparare

Carnea se spala si se pune la fiert. Zarzavatul, ceapa, ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Dupa ce am terminat de tocat zarzavatul, le punem la fiert peste carne, care a fiert deja 30 minute. Rosiile tocate rasturnam de asemenea in ciorba si lasam sa fiarba pana s-a fiert carnea. Borsul si sarea adaugam in ciorba inainte cu 15 minute sa inchidem focul, fideaua si ouale batute bine cu putina ciorba le adaugam inainte cu 3 minute sa luam ciorba de pe foc. 

Dupa ce am inchis focul adaugam si leusteanul tocat si lasam sub capac 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rasol porc cu bors proaspat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare- reteta video

Postat de Oana

Ciorba de perisoare- reteta video

Se pun intr-o oala 2 litri de apa si se pune carnea la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba, se aduna spuma lasata de carne. Intre timp se taie legumele cubulete. Cand carnea este fiarta se adauga...

Citeste continuarea

Ciorba din carne de porc

Postat de silvi0ara

Ciorba din carne de porc

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2014, 14:18
sarumana pentru masa!
la 20.07.2014, 14:20
Eii, asta da, un fel de ciorbă pe care nu l-aş rata decât dacă-i post, în rest, nu, mai ales cu mămăligă.
la 20.07.2014, 14:24
Mama,mama mai Ildi mai
la 20.07.2014, 14:25
Tare buna trebuie sa fie!
la 20.07.2014, 14:33

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking