Ciorba cu rasol de porc

Postat de Dya in Ciorbe
2 Iul 2014 | 9151 vizualizari
Ciorba cu rasol de porc

Ingrediente

  • un rasol de porc
  • un ardei gras rosu/verde
  • doi morcovi mici
  • doua cepe uscate
  • o bucata de dovlecel
  • o bucata de telina
  • un pastarnac
  • 4 cartofi mici
  • ceapa verde
  • 700 ml bors de putina
  • 100 ml suc de rosii
  • verdeturi: patrunjel, leustean, loboda
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Spalam bine rasolul, il taiem in bucati si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata. Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei, dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic, in oala acoperita. Punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc pana ce carnea este bine fiarta. Acum putem adauga borsul si sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa mai dea intr-un clocot, doua. Presaram  verdeturile si servim ciorba calda, cu ardei iuti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu rasol de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare a la grec

Postat de licurici_lra

Ciorba de perisoare a la grec

Rasolul de vita se pune la fiert in 5 litri de apa si sare, in jur de 2-3 ore.  Intre timp, se pregatesc legumele si perisoarele. Orezul se lasa la inmuiat in apa, 10 min. Morcovul...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare- reteta video

Postat de Oana

Ciorba de perisoare- reteta video

Se pun intr-o oala 2 litri de apa si se pune carnea la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba, se aduna spuma lasata de carne. Intre timp se taie legumele cubulete. Cand carnea este fiarta se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2014, 00:06
la 03.07.2014, 00:31
la 03.07.2014, 00:33
minunata!!1.-bd
la 03.07.2014, 06:06
arata super
la 03.07.2014, 06:37
Bună ciorba!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking