Ciorba de porc cu oase garf afumate

Postat de ramo_cata in Ciorbe
11 Noi 2009 | 33752 vizualizari
Ciorba de porc cu oase garf afumate

Ingrediente

  • 8 bucati  oase afumate
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 gogosar
  • bulion de rosii
  • 750 ml bors
  • 1 ou
  • un rotocol de fidea
  • sare,telina verde,leustean

Mod de preparare

Am pus carnea la fiert,dupa  ce a fiert cat de cat am adaugat legumele tocate marunt.le-am lasat sa fiarba si am adaugat  borsul.borsul l-am fiert separat si l-am adaugat in ciorba.am adaugat bulionul,dupa cateva clocote am adaugat sarea,oul batut si fideaua.le-am mai lasat cateva clocote si am adaugat telina si leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu oase garf afumate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de iepure

Postat de sufletista

Ciorba de iepure

Intr-un bol am amestecat vinul, laptele si condimente, am adaugat carnea spalata bine, acoperim cu o folie si lasam peste noapte. Inainte sa pregatim ciorba, clatim carnea si o adaugam intr-o...

Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat

Postat de mihaelar63

Ciorba  ardeleneasca  de cartofi cu os afumat

Osul se opareste cu apa clocotita apoi se pune la fiert (apa  sa-l acopere). Legumele se curata si se spala. Ceapa morcovul, patrunjelul radacina si Kapia se taie cubulete si se pun la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2009, 18:13
eu de obicei, la porc pun cartofi, nu taitei, chestie de 'viziune'
la 11.11.2009, 20:29
Iamii, cat de buna! eu pun si fidea/taietei dar si cartofi, cam in toate ciorbele Mmmm, ce pofta am!
la 11.11.2009, 20:30
nu am mancat niciodata ciorba de oase afumate, dar cred ca este buna!
la 11.11.2009, 21:04
si eu pun cartofi cam la toate ciorbitele dar la asta nu am pus...a fost ff buna..gustul de afumatura combinat cu gustul acrisor e suuuperr bun...
la 12.11.2009, 21:12
marturisesc ca nu am mai vazut pana acum ciorba cu taitei , e prima data cand vad de obicei se pun cartofi la ciorba si taitei la supe ...dar poate in alte zone asa se gateste....
arata bine, desi nu mananc porc cred e este foarte buna.

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking