Ciorba de post cu varzute de Bruxelles

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
12 Mar 2016 | 3250 vizualizari
Ciorba de post cu varzute de Bruxelles

Mancare de post

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 1 kg varzute de Bruxelles
  • cca 15 cm praz
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 borcan radacinoase pentru ciorba (morcov, telina, pastarnac,patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • marar, cimbru, patrunjel

Mod de preparare

Ceapa  si ardeii se curata, se spala si se taie bucatele.

Se pun la sotat in ulei la foc mic.

Adaugam prazul taiat rondele, apoi legumele pentru ciorba din borcan.

Punem apa in oala peste legume, adaugam foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasam oala acoperita pana atinge punctul de pierbere.

Adaugam varzutele de Bruxelles curatate su spalate in apa rece, acoperin din nou oala si lasam sa fiarba la foc mic cca 15-20 min.

Adaugam rosiile pasate,lasam ciorba pana atinge iar punctul de fierbere,oprim focul, presaram cimbru, marar si patrunjel dupa gust apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu varzute de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Placinta cu ciuperci

Aluatul:  Frecam drojdia cu zaharul. Intr-un bol punem faina cernuta, drojdia, sarea. Amestecam cu mana, apoi turnam apa minerala dar calduta, treptat, si framantam pana obtinem un...

Citeste continuarea

Galbiori cu usturoi si mamaliguta

Postat de autodiag

Galbiori cu usturoi si mamaliguta

Se curata galbiorii de pamant, se spala si se taie in bucati mari. Se pune ulei intr-o cratita, se adauga galbiorii si sarea. Se lasa sa fiarba pana scade zeama, apoi se adauga apa si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2016, 08:41
Jaj ce bunatate!!!!
la 12.03.2016, 08:58
mmm... ce bine arata!
la 12.03.2016, 09:16
ce buna!
la 12.03.2016, 09:58
Trebuie sa fie buna!
la 12.03.2016, 10:26
N-am facut niciodata ciorba cu varza, dar cred ca e bunuta

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking