Ciorba de post cu varzute de Bruxelles

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
12 Mar 2016 | 3296 vizualizari
Ciorba de post cu varzute de Bruxelles

Mancare de post

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 1 kg varzute de Bruxelles
  • cca 15 cm praz
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 borcan radacinoase pentru ciorba (morcov, telina, pastarnac,patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • marar, cimbru, patrunjel

Mod de preparare

Ceapa  si ardeii se curata, se spala si se taie bucatele.

Se pun la sotat in ulei la foc mic.

Adaugam prazul taiat rondele, apoi legumele pentru ciorba din borcan.

Punem apa in oala peste legume, adaugam foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasam oala acoperita pana atinge punctul de pierbere.

Adaugam varzutele de Bruxelles curatate su spalate in apa rece, acoperin din nou oala si lasam sa fiarba la foc mic cca 15-20 min.

Adaugam rosiile pasate,lasam ciorba pana atinge iar punctul de fierbere,oprim focul, presaram cimbru, marar si patrunjel dupa gust apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu varzute de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Orez natur cu quinoa, vegetale si pere

Postat de panacris

Orez natur cu quinoa, vegetale si pere

Se pune apa la fiert, cu puțină sare,  iar când clocotește se pun la fiert orezul și quinoa, cca. 12 minute la foc mediu. După ce s-au fiert, se clătesc cu apă rece și se...

Citeste continuarea

Tocăniţă de ciuperci

Postat de portiadelumina

Tocăniţă de ciuperci

Totul este foarte simplu. Am curăţat toate legumele şi le-m tocat. Menţionez că rădăcinoasele le-am dat pe răzătoarea mare pentru că se "topesc" mai repede şi crează  un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2016, 08:41
Jaj ce bunatate!!!!
la 12.03.2016, 08:58
mmm... ce bine arata!
la 12.03.2016, 09:16
ce buna!
la 12.03.2016, 09:58
Trebuie sa fie buna!
la 12.03.2016, 10:26
N-am facut niciodata ciorba cu varza, dar cred ca e bunuta

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking