Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Postat de Sidy in Ciorbe
7 Iul 2011 | 4658 vizualizari
Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Ingrediente

  • 300 g carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 100 g varza acra
  • zeama varza acra
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • piper
  • smantana( optional )

Mod de preparare

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata. Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga. Adaugam legumele  peste carnea din oala.

Se pune si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat cubulete mici. Se potriveste gustul de sare si piper . Se lasa sa fiarba bine toate. Cand sunt bine fierte toate se adauga zeama de varza acra si marar si patrunjel verde tocat. Cine doreste poate adauga smantana.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de loboda cu taitei de casa

Postat de Constelatialeu

Ciorba de loboda cu taitei de casa

Am curatat legumele,le-am ras ,morcovul si telina,ceapa si gogosarul le-am taiat marunt. Am pus pe foc o oala,am pus putin ulei si am lasat sa se incinga,apoi am adaugat legumele si le-am calit...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare a la grec

Postat de mihaelar63

Ciorba de perisoare a la grec

Rasolul de vita se opareste in apa clocotita. Se arunca apa. Se spala oala si bucata de carne si se pune la fiert in 2 l apa sarata. Se fierbe carnea pana cand incepe sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2011, 10:03
Buna ciorba ... merge mai ales dupa betie .... asa am auzit
la 07.07.2011, 10:43
la 07.07.2011, 11:34
vin la masaaa
la 07.07.2011, 11:51
la 07.07.2011, 13:03
buna

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking